Kladdkaka Recept! :)
Ingredienser!
1 1/2 dl Vetemjöl
3 dl Socker
2 teskedar Vaniljsocker
1 tesked Bakpulver
3-4 matskedar Kakaopulver
1 dl Kokosflingor
2 Ägg
100 g Smör / Margarin
Sätt ugnen på 175*C med varmluft. Ta fram en bunke och och lägg i alla torra ingredienser såsom vetemjöl,socker,vanijlsocker,bakpulver,kakaopulver och kokosflingor. Smält smöret/margarinet i mikrovågsugn eller i en kastrull på spisen. lägg i smöret innan äggen och blanda snabbt så att äggen inte koagulerar. Ta fram en form och smörj den med lite smör. Ta sedan fram lite mer kokosflingor och häll i formen. Genom att vrida på formen så sprids kokosflingorna ut. När man har kokosflingor i formen så blir det lättare att diska eftersom kakan inte fastnar lika bra i formen. Grädda i ugnen i 20-25 minuter, låt sedan kakan svalna och ät med grädde eller glass!!